Meteo: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία «Ελπίς» τις επόμενες ώρες

Στην εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ελπίς» τις επόμενες ώρες αναφέρεται, σε νέα ανακοίνωση, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr. Η πτώση της θερμοκρασίας έχει ήδη ξεκινήσει από τα βόρεια της χώρας μας όπου σημειώνονται χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινά τμήματα της Θράκης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, καθώς το ψυχρό μέτωπο θα κινείται νότια αναμένονται τοπικές βροχοπτώσεις στα πεδινά και ημιορεινά τμήματα και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής, κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, ενώ τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες αναμένονται στις Κυκλάδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Παράλληλα με την πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο τις επόμενες ώρες, οι χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται και σε χαμηλότερα υψόμετρα και έτσι τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου χιονοπτώσεις αναμένονται και σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και τα βορειότερα τμήματα της Ανατολικής Στερεάς.

Meteo: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία «Ελπίς» τις επόμενες ώρες
Ο αθροιστικός υετός 3ώρου σε μορφή βροχής με πράσινες και μπλε αποχρώσεις και σε μορφή χιονιού με μωβ αποχρώσεις μεταξύ 02:00 και 05:00 του Σαββάτου 22/01.

Πηγή: meteo.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος