Μεσολόγγι: Απολογείται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 51χρονος (βίντεο)

Απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας Μεσολογγίου ο 51χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Για 18η ημέρα συνεχίζει να αγνοείται ο 31χρονος από το Μεσολόγγι, ο οποίος είχε συναντηθεί με τον 51χρονο πριν την εξαφάνισή του. Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των δικών του ανθρώπων να λάβουν απαντήσεις για το τί συνέβη. “Πού είναι ο Μπάμπης;” φωνάζουν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου οι συγγενείς του, η μητέρα και οι αδελφές του.

Έως τώρα ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες ενώ αμφισβητεί και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Μεσολόγγι: Απολογείται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 51χρονος (βίντεο)

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

Μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ο ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και ψάχνει με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό. Είναι αυτός ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη. Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετέχει πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου αποκλείεται ο 51χρονος να έδρασε μόνος. Πιθανολογεί ότι υπάρχουν και συνεργοί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος