ΜέΡΑ25: H κυβέρνηση αδιαφορεί για τη δημόσια υγεία και τις κοινωνικές ανάγκες

Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, αναφέρεται στα ζητήματα του χώρου της δημόσιας Υγείας.

Όπως αναφέρει: «Το έγγραφο του ΕΚΑΒ που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΠΟΕΔΗΝ και περιλαμβάνει εντολή προς τους διοικητές των νοσοκομείων να ενημερώνουν άμεσα, 24 ώρες το 24ώρο το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ σχετικά με περιστατικά που “ενδεχομένως να μπορούν να απασχολήσουν τη δημοσιότητα”, αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός ούτε και για την λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων εν μέσω πανδημίας και κακοκαιρίας, αλλά και πως το μόνο που ενδιαφέρει την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης.

Γι’ αυτό άλλωστε νοσοκομεία αποκλείστηκαν, ασθενείς δεν είχαν πρόσβαση σε φαγητό και φάρμακα, ασθενοφόρα δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν ούτε ασθενείς, ούτε και νοσοκομεία, ενώ οι γιατροί και οι νοσηλευτές παρέμειναν σε αυτά κάνοντας διπλοβάρδιες και τριπλοβάρδιες.

Είναι τόσο εγκληματική η διαχείριση της Μητσοτάκης Α.Ε. και τόσο ξεδιάντροπη, που δεν διστάζουν να δείξουν ακόμα και σε επίσημα έγγραφα, πως δεν τους καίγεται καρφάκι για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία και το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να μην γίνει γνωστό το επιτελικό τους φιάσκο και το χάος που έχουν επιβάλει παντού.

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο καθώς όλη αυτή η πολιτική εξυπηρετεί παράλληλα τους ιδιώτες κλινικάρχες που τρίβουν τα χέρια τους με όσα κάνει καθημερινά η κυνική αυτή και ανάλγητη Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος