ΜέΡΑ25: Διήμερη περιοδεία Γιάνη Βαρουφάκη σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα (video)

Το νοσοκομείο του Αγρινίου επισκέφθηκε σήμερα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας.

Ο κ. Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο, συνομίλησε με εκπροσώπους των εργαζομένων και της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από το ΜέΡΑ25, «οι υγειονομικοί μετέφεραν στον γραμματέα του ΜέΡΑ25 τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο με τη μεταφορά του από το παλιό με το ίδιο προσωπικό, χωρίς να υπάρξει νέο οργανόγραμμα, καθώς υφίσταται ακόμα του 2012 -το τροϊκανικό- με λίγους γιατρούς και νοσηλευτές, που δεν ανταποκρίνεται στις κλίνες του νέου νοσοκομείου».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε: «Στο ΜέΡΑ25, από την πρώτη στιγμή, έχουμε ταχθεί με ενθουσιασμό υπέρ του εμβολιασμού. Είμαστε εναντίον της υποχρεωτικότητας στον γενικό πληθυσμό και σε αυτήν την προσπάθεια που κάνει ο κ. Μητσοτάκης, που χωρίζει τους ανθρώπους σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Το ζητούμενο είναι να πείσουμε τους μη εμβολιασμένους να εμβολιαστούν, αλλά με τη δαιμονοποίησή τους αυτό δεν το πετυχαίνουμε. “Τσιμεντώνουμε” ακόμη περισσότερο το εμβολιαστικό τους συναίσθημα, το οποίο εμείς θέλουμε να το υπερνικήσουμε. Για τους χώρους των νοσοκομείων και για τα γηροκομεία είναι σωστό να απαιτείται από τους νοσηλευτές και τους γιατρούς να εμβολιάζονται και να τίθενται σε διαθεσιμότητα αν δεν θέλουν».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ