Μενίδι: Πτώμα άνδρα βρέθηκε τυλιγμένο σε χαλί

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, καθώς πτώμα άνδρα τυλιγμένο σε χαλί, βρέθηκε σε υπαίθριο χώρο εγκαταλειμμένου σχολείου στην οδό 17ης Νοεμβρίου στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, γι αυτό θεωρείται δύσκολη η αναγνώρισή του. Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής βρέθηκε στο σημείο, ενώ η περιοχή είχε αποκλειστεί.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο άντρας έχασε τη ζωή του πριν από τουλάχιστον 20 ημέρες, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, για τις Αρχές όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως φαίνεται ότι ήταν κάποιος άστεγος ή χρήστης ναρκωτικών, καθώς η περιοχή που βρέθηκε είναι καταφύγιο τοξικομανών, ενώ ο άνδρας φορούσε πολλά ρούχα, που παραπέμπουν σε άτομο που μένει στην ύπαιθρο και ήθελε να προστατευθεί από το κρύο.

“Φως” στα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος