Αλ. Κούγιας, συνήγορος οικογένειας Άλκη: Έπρεπε να είχαν συλληφθεί και οι άλλοι 6 – 7 που είναι ελεύθεροι – Κίνδυνος διαφυγής τους

Στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή Σαββατοκύριακο, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του δολοφονημένου νεαρού και αναρωτήθηκε, τι γίνεται με τους υπόλοιπους φερόμενους δράστες της επίθεσης, γιατί κατηγορούνται όλοι για ανθρωποκτονία από κοινού και για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας εναντίον των φίλων του θύματος.

Όπως τόνισε, υπάρχουν 6-7 που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ανέφερε ότι τον προειδοποίησαν για “ενδεχόμενο συγκάλυψης” και του προσκόμισαν φωτογραφία όπου ο φερόμενος ως δολοφόνος εμφανίζεται μαζί με “αδερφικό του φίλο”, όπως τον χαρακτήρισε, γιό ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης, διευκρινίζοντας ότι αυτό δεν αποτελεί κατηγορία, αλλά ενδεχόμενο, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Διαβάστε επίσης Ενημέρωση εισαγγελέα από την Αστυνομία για ανώνυμη καταγγελία από άτομο που δηλώνει αστυνομικός σχετικά με τη διαχείριση περιστατικών οπαδικής βίας

Ακολούθως είπε ότι βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα λοστοί, μαχαίρια, χατζάρια στην έρευνα, όπου ο νόμος τα χαρακτηρίζει όπλα, αλλά έφεραν ένα κατηγορούμενο για όλα τα όπλα και δεν έγινε έλεγχος dna και αποτυπωμάτων για όλα τα όπλα.

Αναρωτήθηκε γιατί δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση ώστε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο. Όπως είπε είναι διαπιστωμένο ότι συμμετείχαν 7-8 με δύο – τρία αυτοκίνητα που φαίνονται και στα βίντεο και τόνισε την ανάγκη να συλληφθούν υπενθυμίζοντας υπόθεση του από το 2017 στο Μαρούσι Αττικής, όπου οι δράστες μαχαιρώματος νεαρού είχαν περάσει τα σύνορα μόλις λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι είναι θέμα τιμής για την αστυνομία να συλλάβει τους άλλους έξι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος