Με Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία συνεχίζονται οι Πανελλαδικές

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται κανονικά σήμερα με τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) να εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας).

Στο πλευρό των μαθητών βρίσκεται το ertnews.gr με ειδική εκπομπή, θέματα και λύσεις. Μέσα από τον ενημερωτικό ιστότοπο της ΕΡΤ θα δημοσιεύονται εδώ έγκαιρα και αξιόπιστα τα θέματα και οι λύσεις των εξετάσεων, σε συνεργασία με την ΟΕΦΕ (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) και τις Επιστημονικές Ενώσεις.

Παράλληλα, τις ημέρες των εξετάσεων θα μεταδίδεται στις 15:00 ειδική εκπομπή μέσω ertnews.gr και ERTFLIX, στην οποία θα παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα θέματα και οι λύσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 πμ και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8:00 πμ.

Αύριο, Πέμπτη 17 Ιουνίου, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος