Μαζί στον Αθλητισμό: Δραστηριότητες για παιδιά 7-17 ετών, χωρίς διακρίσεις

Array

Την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην Αττική έχουν τα παιδιά ηλικίας 7-17 ετών, στα πλαίσια της δράσης «Μαζί στον αθλητισμό – Together in Sport», που συντονίζει η ΜΕΤΑδραση.

Η δράση υλοποιείται ήδη με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας από ειδικευμένους προπονητές, σε αθλητικά προγράμματα που έχει εκπονήσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και έχουν ήδη συμμετάσχει πάνω από 1200 παιδιά των τοπικών κοινωνιών μαζί με παιδιά προσφύγων.

Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Στην περιοχή της Αττικής διεξάγονται προπονήσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Tae Kwon Do, ξιφασκίας και Beach Volley στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σεραφείου, του ΣΕΦ και στον Ρέντη.

Για πληροφορίες/εγγραφές, μπορείτε να καλέσετε στον τηλεφωνικό αριθμό 6936525723 ή να αποστείλετε e-mail στο togetherinsport@metadrasi.org.

Μαζί στον Αθλητισμό: Δραστηριότητες για παιδιά 7-17 ετών, χωρίς διακρίσεις


Το έργο «Τogether in Sport», χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ-AMIF) μέσω της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων της Γερμανίας (BAMF) και υλοποιείται από τη Γερμανική Ολυμπιακή Αθλητική Συνομοσπονδία (DOSB), την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε), με τον συντονισμό της ελληνικής οργάνωσης της Κοινωνίας των Πολιτών «ΜΕΤΑδραση – Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη», σε συνεργασία με δήμους και τοπικές κοινότητες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος