Μ. Βαρβιτσιώτης, υπ. Ναυτιλίας: Με ασφάλεια και σιγουριά η ταξιδιωτική εμπειρία – Θα δουλέψουμε σκληρά

Επίσκεψη στο πρώτο λιμενικό τμήμα του Πειραιά πραγματοποίησε ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος αφού συναντήθηκε με στελέχη του λιμενικού σώματος μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει κατά την επιστροφή του στο υπουργείο που είναι πρωτίστως η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

«Φαίνεται ότι και τη φετινή περίοδο ένα αντίστοιχο νούμερο (με πέρυσι) θα διακινηθεί πάλι από το λιμάνι του Πειραιά. Στόχος είναι να εξυπηρετηθούν οι άνθρωποι με ασφάλεια, με σιγουριά για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να κάνουν τη δουλειά τους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας αφού έκανε μια πρώτη αυτοψία σε επιβατικό πλοίο που αναχωρούσε το πρωί της Πέμπτης από το κεντρικό λιμάνι της χώρας δήλωσε σχετικά: «θα δουλέψουμε σκληρά ώστε αυτή η ταξιδιωτική εμπειρία να είναι μια ευχάριστη εμπειρία με ασφάλεια και σιγουριά».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στα στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας για τη δουλειά που κάνουν στο να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων και την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος