Μ. Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της

Array

Η Εύα Καϊλή αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, τόνισε ο δικηγόρος της, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος έπειτα από την πολύωρη συνάντηση που είχε με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή στις βελγικές φυλακές, όπου κρατείται, προκειμένου να καθοριστεί η υπερασπιστική της γραμμή σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για το Qatargate.

Σε δηλώσεις του στην απεσταλμένη του Mega, Βελίκα Καραβάτσου, μετά την συνάντησή τους είπε ότι η πελάτισσά του είναι προβληματισμένη και αιθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, διότι τον εμπιστεύτηκε και την διέψευσε.

Ο κ. Δημητρακόπουλος διευκρίνισε ότι αύριο «είναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό».

«Είμαι υποχρεωμένος να μην κάνω καμία δήλωση τώρα, αναφορικά με την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, δεν θα εξεταστεί αν είναι ένοχη ή αθώα, αλλά αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη ή να κρατηθεί στις φυλακές» σχολίασε και εξήγησε ότι αύριο θα ελεγχθεί αν η Εύα Καϊλή είναι ύποπτη φυγής κι αν έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Τόνισε ακόμη, ότι υπάρχουν τα νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος