Μ. Δερμιτζάκης: Μέχρι το Φθινόπωρο θα έχουμε ελέγξει τον ιό και στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα

Μέχρι το Φθινόπωρο θα έχουμε ελέγξει τον ιό και στην Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα. Άλλο όμως αυτό και άλλο η κανονικότητα στις ζωές μας, για αυτήν θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη, ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και το Θάνο Σιαφάκα ο καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης.

Ο κ. Δερμιτζάκης εξήγησε ότι οι επιστήμονες δεν θα πρέπει να είναι απαισιόδοξοι δηλώνοντας πχ ότι το 2022 θα περιοριστεί ο ιός και μάλιστα να το συνδέουμε αυτό με δυσάρεστα ιστορικά γεγονότα και αυτό γιατί είναι σαν να αναιρούμε τη λύση του προβλήματος που είναι τα εμβόλια.

Για την τοποθέτηση του καθηγητή Τσιόδρα ότι ενδέχεται οι εμβολιασμένοι να πετάξουν τις μάσκες, ο κ. Δερμιτζάκης σημείωσε ότι είναι μια σημαντική τοποθέτηση που δίνει και μεγάλο κίνητρο τους νέους ανθρώπους να τρέξουν να εμβολιαστούν.

Δεν φοβάμαι το 4ο κύμα είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής, έχουμε πλέον πολλά όπλα στα χέρια μας εξήγησε, το σημαντικό είναι τώρα σε δεύτερο επίπεδο να εμβολιαστούν οι πιο νέοι και τα παιδιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος