Κύπρος: Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας

Λευκωσία, Ανταπόκριση: Μανιάνα Καλογεράκη

Απεβίωσε, τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Μαΐου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας, ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες στην ανάπτυξη της κυπριακής τηλεόρασης.

Ο Γιώργος Χουλιάρας έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 4 μήνες και νοσηλευόταν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Αφήνει πίσω του σύζυγο και τέσσερα παιδιά τα δύο εξ αυτών ανήλικα.

Διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του τηλεοπτικού σταθμού Mega Κύπρου, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε show ταλέντων, αλλά και τα reality της κυπριακής τηλεόρασης. Στη συνέχεια, εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» με μεγάλη επιτυχία.

Ερχόμενος από την Αθήνα και αφήνοντας πίσω του ήδη μια πορεία σε MEGA, ΕΡΤ και Alpha, είχε βάλει ως στόχο την ανάπτυξη του τηλεοπτικού σταθμού Mega αναλαμβάνοντας τα ηνία ως Γενικός Διευθυντής. Μέσα σε διάστημα εννέα χρόνων διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του Mega, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε τα μεγάλα show ταλέντων, αλλά και τα reality στην κυπριακή τηλεόραση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος