Κύκλωμα ναρκωτικών με θύμα 16χρονη: Στον εισαγγελέα 5 συλληφθέντες – Γιατί της έδωσαν «δόση πειραματόζωου»

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος ναρκωτικών με ανήλικα «βαποράκια» και ανήλικους πελάτες, έρχονται στη δημοσιότητα, την ίδια ώρα που η 16χρονη από τον Βύρωνα, εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής. Σύμφωνα με αποκαλυπτικούς διαλόγους μελών της συμμορίας, είχαν μετατρέψει τη 16χρονη σε πειραματόζωο. «Mαύρο, lemon, SKANK και κοκορέτσι», ήταν μερικές μόνο από τις κωδικές λέξεις τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι νεαροί στις συνομιλίες τους. Η 16χρονη διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί τους.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν συνολικά σε έξι συλλήψεις.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν ολοκληρωθεί οι απολογίες 4 ενηλίκων κι ενός ανηλίκου, ενώπιον της δεύτερης τακτικής αανακρίτριας ανηλίκων. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων, αλλά και για βαριά σωματική βλάβη σε βάρος της ανήλικης, που διασωληνώθηκε στις 6 Νοεμβρίου. Το κορίτσι, μαζί με μία φίλη της, είχαν προσκληθεί από έναν 17χρονο σε σπίτι στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» γνωστό και ως «η κόκα των φτωχών». Το επόμενο πρωί η φίλη του κοριτσιού, όταν ξύπνησε στο ίδιο σπίτι, διαπίστωσε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε ασθενοφόρο.

​​

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος