Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 17/9 σε Αργυρούπολη-Ελληνικό λόγω αγώνα δρόμου – Δείτε τις ώρες

Σε ισχύ θα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δήμους των νοτίων προαστίων της Αττικής την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου λόγω της διεξαγωγής φιλανθρωπικού Αγώνα Δρόμου 5 & 10 Km.

Όπως αναφέρει η Τροχαία:

«Λόγω διεξαγωγής φιλανθρωπικού Αγώνα Δρόμου 5 & 10 Km την Κυριακή 17-9-2023 και ώρες 09.00 έως 12.00 θα πραγματοποιηθούν προσωρινές, τμηματικές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, που θα λάβει χώρα σε οδούς περιοχής του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ως εξής:

  • Εκκίνηση από κτίριο της “Πόρτα Ανοικτή” επί της Λ. Μ. Γερουλάνου συνέχεια Ηλεκτρουπόλεως, Λ. Κύπρου, Τριπόλεως (κολυμβητήριο Αργυρούπολης), Αναστάσεως, Τριπόλεως, Αθ. Διάκου, Ριζούντος, Ερμού, Ξάνθου, Τύχης, Μ. Γερουλάνου, τερματισμός στο κτίριο της “Πόρτα Ανοικτή”.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος