Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα – Βίντεο με ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα προχωρά σήμερα η Αστυνομία λόγω της πορείας διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν οδηγοί ταξί προς το Υπουργείο Μεταφορών.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντία Δημογλίδου ενημερώνει, με σχετικό βίντεο, για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

«Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, 27 Φεβρουαρίου και περί ώρα 10:00, οδηγοί ΤΑΞΙ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και στη συνέχεια αυτοκινητοπομπή με κατεύθυνση το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας προσωρινές εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου είναι απαραίτητες, κατά το μήκος της διαδρομής» τονίζει και προσθέτει:

«Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης. Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος