Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΑΘΕ – Στυλίδα – Δείτε μέχρι πότε θα ισχύουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης σηράγγων. 

Ειδικότερα, από σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, θα ισχύσει εκτροπή κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκημεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας στο 223ο χλμ. και του Ημικόμβου (Η/Κ) Αχινού στο 241,3ο χλμ.. Οι οδηγοί με προορισμό τη Θεσσαλονίκη θα εξέρχονται από τον Α/Κ Αγίας Μαρίνας και μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου και ακολουθώντας τη σήμανση, θα οδηγούνται στον Η/Κ Αχινού όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Επιπρόσθετα, από την Τρίτη 30 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, θα ισχύσει εκτροπή κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα μεταξύ του Η/Κ Αχινού στο 241,5ο χλμ. και του Α/Κ Αγίας Μαρίνας στο 223,1ο χλμ. 

Οι οδηγοί με προορισμό την Αθήνα θα εξέρχονται από τον Η/Κ Αχινού και μέσω του επαρχιακού δικτύου και ακολουθώντας τη σήμανση, θα οδηγούνται στον Α/Κ Αγίας Μαρίνας όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει μείωση κομίστρων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μαυρομαντήλας. 

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος