Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ανάπλασης του φαληρικού όρμου

Μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα διαρκέσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του φαληρικού όρμου, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Ειδικά οι αδειούχοι που θα χρησιμοποιήσουν το ρεύμα προς το λιμάνι του Πειραιά, πρέπει να συνυπολογίσουν την εξέλιξη των έργων

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 13.07.2021 έως 27.08.2021 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα του κλάδου σύνδεσης της Λ. Συγγρού- Λ. Ποσειδώνος (Α/Κ Συγγρού), περιοχής Δήμου Καλλιθέας, από το ύψος της συμβολής του με την οδό Λυσικράτους έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Σαχτούρη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ