Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Κυριακή λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου λόγω της διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα με την επωνυμία «ATTICA RACE 2025».

Ειδικότερα κατά τις ώρες 09.30΄ – 14.30΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ως εξής:

-Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι το 52 χλμ (Ανάβυσσος), ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

-Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από το 52 χλμ (Ανάβυσσος) μέχρι το 72 χλμ (Σούνιο), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην παραπάνω διαδρομή και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος