Κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας – Τρεις συγκεντρώσεις

Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, μέσα από ρυθμίσεις της ΕΛΑΣ, κυρίως στους δρόμους γύρω από τη Βουλή και το Σύνταγμα, καθώς εξελίσσονται τρεις κινητοποιήσεις.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στο νέο νόμο της κυβέρνησης για τα Πανεπιστήμια, πραγματοποιούν φοιτητικοί σύλλογοι και φορείς εκπαιδευτικών.

Κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας – Τρεις συγκεντρώσεις
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Επίσης πραγματοποιείται συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

Κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας – Τρεις συγκεντρώσεις
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Από την πλευρά του το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, μετά την απόφαση για αποφυλάκιση του Δ. Λιγνάδη, αναφέροντας μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του: «Όσο κι αν συντονισμένες οι κατ’ επίφαση διακριτές εξουσίες κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν τον χείμαρρο του metoo, τώρα που καταλαβαίνουν ότι χτυπάει τα δικά τους παιδιά, εμείς θα συνεχίσουμε να καλούμε σε συλλογικές διαδικασίες και επώνυμες καταγγελίες παραβιαστικών συμπεριφορών.

Η απελευθέρωση του Δημήτρη Λιγνάδη είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι δεν ζούμε πια σε κράτος δικαίου. Είναι η απόδειξη της εκδίκησης της σάπιας αστικής εξουσίας που εκπροσωπεί η κυβέρνηση απέναντι σε όποιον τολμάει να καταγγείλει τα εγκλήματα των δικών της παιδιών. Την ίδια ώρα που αφήνει τον Γιάννη Μιχαηλίδη να αργοπεθαίνει μετά από 52 ημέρες απεργίας πείνας για τους ίδιους ακριβώς εκδικητικούς λόγους, διαχωρίζοντας καταφανώς τους πολίτες σε α’ και β’ κατηγορίας.

Δεν θα μας φιμώσετε, δεν θα μας λυγίσετε, θα μας βρείτε εκεί που ήμασταν πάντα. Απέναντι στη σάπια εξουσία σας, μαζί με τα θύματα, μαζί με τους αδύναμους, μαζί με αυτό που ορίζει η πραγματική Δικαιοσύνη και η Δημοκρατία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος