Κτηματολόγιο Αθηνών: Ουρές από τα ξημερώματα για αριθμό προτεραιότητας

Ταλαιπωρία περιμένει τους πολίτες, που έχουν κάποια εκκρεμότητα με το Κτηματολόγιο Αθηνών. Χρειάζεται να περιμένουν ακόμα και ώρες για να εξυπηρετηθούν, καθώς οι ουρές για αριθμό προτεραιότητας ξεκινούν να σχηματίζονται ακόμη και από τα ξημερώματα.

Ακόμη και από τις 03:00 τα ξημερώματα, κυρίως ηλικιωμένοι, καταφτάνουν στο κτηματολόγιο Αθηνών για να πάρουν σειρά προτεραιότητας και να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους. Η υπηρεσία και τα ταμεία ανοίγουν στις 8.30 το πρωΐ.

Σε μια ιδιότυπη λίστα, γράφουν τα ονόματά τους όσοι περιμένουν, γεγονός που δημιουργεί συχνά εντάσεις, γιατί κάποιοι την παρακάμπτουν, όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Οι υπεύθυνη της υπηρεσίας, αποδίδουν την εικόνα, που παραπέμπει σε παλαιότερες δεκαετίες, στην μη εξοικείωση των ηλικιωμένων με το διαδίκτυο.

Το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τοποθετήθηκε για το θέμα σε τηλεοπτική του συνέντευξη επισημαίνοντας πως «στόχος της κυβέρνησης είναι το ποσοστό ψηφιοποίησης των υπηρεσιών να φτάσει στο 90%. Το θέμα του κτηματολογίου είναι σε προτεραιότητα»

Ρεπορτάζ: Νίκος Κοντορούσης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος