Κρήτη: Μαρίνα σκαφών θα κατασκευαστεί στη θέση Πλευρά στον Άγιο Νικόλαο

«Ξεκινά ένα μεγάλο οραματικό έργο για τον τουρισμό στη δεκαετία των μεγάλων έργων για την Κρήτη», σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών της μαρίνας στην επένδυση «Elounda Hills».

Πρόκειται για την μαρίνα σκαφών που θα κατασκευαστεί στη θέση Πλευρά, στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και είναι το πρώτο έργο της μεγαλύτερης, σύμφωνα με την Περιφερειακή αρχή, τουριστικής επένδυσης στρατηγικού χαρακτήρα που έχει εγκριθεί για λογαριασμό της εταιρείας Mirum Hellas με την διακριτική ονομασία «Elounda Hills».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανέφερε πως, το μεγάλο οραματικό έργο φάνηκε εξαρχής πως μπορεί να προχωρήσει χάρη στο πάθος και την θέληση του εμπνευστή του και στο οποίο «πιστέψαμε η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Αγίου Νικολάου και μαζί με όλες τις κυβερνήσεις και τους υπουργούς που το στήριξαν διαχρονικά και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε τον αγιασμό για το ξεκίνημα της μαρίνας. Είμαστε δίπλα σας σε όλη την διαδρομή γιατί πιστέψαμε μαζί με τους υπουργούς, μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, πως το μεγαλύτερο ίσως έργο στον τουρισμό στην Ελλάδα μπορεί να ολοκληρωθεί», τόνισε.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης σημείωσε πως η δεκαετία που διανύουμε θα γίνει για την Κρήτη μια δεκαετία ανάπτυξης, εργασίας, κοινωνικής συνοχής, στην οποία συμβάλλει και η συγκεκριμένη μεγάλη τουριστική επένδυση και παράλληλα «προχωρεί ο σχεδιασμός τον οποίο έχουμε κάνει για όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται στη φάση ξεκινήματος και δημοπράτησης, όπως είναι ο Βόρειος οδικός άξονας και το νέο αεροδρόμιο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος