Κοζάνη: Ηλικιωμένη εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ για 18 ώρες – Όταν βγήκε βρήκε τον σύζυγό της νεκρό (video)

Array

Απίστευτη και συνάμα τραγική ιστορία συνέβη στην Κοζάνη με πρωταγωνίστρια μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ του σπιτιού της για περισσότερες από 18 ώρες. Όταν κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, μπήκε στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οποία μένει και βρήκε τον ηλικιωμένο σύζυγό της νεκρό από παθολογικά αίτια.

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Στάμου, η υπόθεση αυτή καταδεικνύει  τη μοναξιά των ηλικιωμένων ανθρώπων.

Όλα έγιναν λοιπόν το απόγευμα της Τρίτης, όταν η ηλικιωμένη βγήκε από το διαμέρισμα της διώροφης οικοδομής στην οποία κατοικεί με το σύζυγό της, μπήκε στο ασανσέρ το οποίο, για άγνωστο λόγο σταμάτησε να λειτουργεί.

Η γυναίκα εγκλωβίστηκε για περισσότερες από 18 ώρες και παρά τις εκκλήσεις της για βοήθεια μέχρι το πρωί της Τετάρτης κανείς δεν την άκουγε.

Μια γυναίκα η οποία περνούσε από το σπίτι, άκουσε τις φωνές της ηλικιωμένης, κάλεσε σε βοήθεια την πυροσβεστική που κατάφερε να απεγκλωβίσε τη γυναίκα με τη βοήθεια κλειδαρά.

Μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και βρήκε τον ηλικιωμένο σύζυγό της νεκρό. Σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση, ηλικιωμένος είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, κάποια παθολογικά προβλήματα, τα οποία οδήγησαν και στο θάνατο. Όταν έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον παραλάβει, ήταν ήδη αργά.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου, Δέσποινα Αμαραντίδου | Συνδέσεις | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος