Κως – Θάνατος 27χρονης: Ποιοι βρίσκονται «στο κάδρο» των υπόπτων – Συμπληρωματικές καταθέσεις

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η 27χρονη Αναστάζια που βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Σήμερα οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση. Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος απο το Μπάγκλαντες, που έχει συλληφθεί ως  ο τελευταίος που είδε την κοπέλα.

Το απόγευμα έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την κοπέλα και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπορεί να διακριβωθεί ο τρόπος θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Η ΕΡΤ στο σημείο που βρέθηκε η σορός

Στο κάδρο των υπόπτων έχει μπει και ο συγκάτοικος του. Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφος της, ο οποίος όλη τη νύχτα κατέθετε εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στις συνθήκες και τα ακριβή αίτια θανάτου της 27χρονης Αναστάζια.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες, έρχονται στο προσκήνιο ερωτήματα, που αφορούν τόσο στη δολοφονία, όσο και στις έρευνες μέχρι να βρεθεί η σορός, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες, ενδεχομένως και με τη βοήθεια συνεργών, επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης, που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά το σημείο, που βρέθηκε η σορός της κοπέλας. Ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες ερευνών.

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Αριστείδης Μιαούλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος