Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση στην τελική ευθεία για τις κάλπες

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης. Από την γενέτειρα των Παπανδρέου και του Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλώ κάθε νέο άνθρωπο της χώρας να γυρίσει την πλάτη του στην περιφρόνηση της δεξιάς για τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής νεολαίας που δεν επιλύονται με τα 150 ευρώ του κ. Μητσοτάκη. Πρώτη φορά Αριστερά ήταν κ. Τσίπρα, μόνο το 1981. Το μήνυμά μας από την Αχαΐα, να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ για να πάνε και οι δυο σπίτι τους», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«ΕΛΛΑΔΑ #με ΠΑΣΟΚ» είναι ο τίτλος της νέας ψηφιακής καμπάνιας του κόμματος που απευθύνεται στη νέα γενιά, με  προτάσεις για κοινωνική κατοικία για τους νέους, την εργασία και την Παιδεία.  

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες στις κάλπες να πράξουν ό,τι και οι φοιτητές που ανέδειξαν πρώτη δύναμη την Πανσπουδαστική και να ενισχύσουν το ΚΚΕ.

«Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν δίνουμε στήριξη ούτε ανοχή σε καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση, όποιο πρόσημο κι αν έχει», τόνισε ο ΓΓ του ΚΚΕ.

Σφοδρή κριτική στα άλλα κόμματα για ψέματα άσκησε ο Κυριάκος Βελόπουλος και αντέτεινε τις θέσεις του κόμματος του: 
«Τέρμα οι ασυλίες, βραχιολάκια για να τελειώνει η ιστορία, δεν πάει αλλιώς, όλοι ακαταδίωκτο έχουν σε αυτήν τη χώρα… 15% ΦΠΑ για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα να ανασάνει η οικονομία».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης από την Καρδίτσα κατήγγειλε σκόπιμο αποκλεισμό του ΜέΡΑ25 από ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης και κάλεσε σε συμπαράταξη τους προοδευτικούς πολίτες .
 
«Θα βάλουμε ένα πλαφόν στην ηλεκτρική ενέργεια 5% πάνω από το μέσο κόστος παραγωγής, αυτό σημαίνει κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας που έφερε ο Τσίπρας και απογείωσε ο Μητσοτάκης, απογειώνοντας τα κέρδη συγκεκριμένων ολιγαρχών που τώρα μας αποκλείουν από τα κανάλια τους», ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης.

Καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την ώρα της κάλπης ο προεκλογικός αγώνας εντείνεται.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος