Δ. Αττική: 17χρονη μαθήτρια κατήγγειλε βιασμό από αλλοδαπό με ποινικό μητρώο – Τον γνώρισε μέσω διαδικτύου

Εφιαλτικές στιγμές περιγράφει η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου από το Καματερό, στα χέρια 27χρονου άνδρα αλβανικής υπηκοότητας με τον οποίο γνωρίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμφώνησαν να συναντηθούν από κοντά. Ο 27χρονος συνελήφθη χθες, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για το βιασμό της 17χρονης.

Το βράδυ της Δευτέρας (11/4), η 17χρονη συναντήθηκε με τον ύποπτο σε πάρκο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ. η ανήλικη μαθήτρια, ο ύποπτος από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός και επιχείρησε ασέλγεια από την πρώτη στιγμή και την ανάγκασε με την απειλή βίας να ανέβει στο μηχανάκι του και να πάνε στο σπίτι του που ήταν κοντά στο σημείο συνάντησης.

Εκεί φέρεται να τη βίασε, και σύμφωνα με τη καταγγελία της ανήλικης έβαλε σε πολύ δυνατή στάθμη τον ήχο της τηλεόρασης προκειμένου να μην ακούγονται οι φωνές της.

Στη συνέχεια φέρεται να την εγκατέλειψε σε δρόμο κοντά στο σπίτι της απειλώντας την ότι θα πάθει κακό αν μιλήσει στις Αρχές.

Η ανήλικη μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, το οποίο ανέλαβε και τη διερεύνηση ζητώντας και ιατροδικαστική εξέταση. Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας οδήγησε την ανήλικη στο σπίτι του, όπου τη βίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από κατάστημα κράτησης, όπου εξέτισε ποινή για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος