Κόντρα Ένωσης Κεντρώων – Ποταμιού για τα σενάρια ανατροπής της κυβέρνησης (vid)

Αίσθηση και συζητήσεις προκάλεσε μια δήλωση του Βασίλη Λεβέντη, ότι βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων και του ζήτησε να καταψηφίσουν το σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης, ώστε να πέσει η κυβέρνηση.

Σενάρια ανατροπής της κυβέρνησης έφερε στο προσκήνιο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΑ, υπογράμμισε ότι λίγες ημέρες πριν από την ψήφιση του συμφώνου κοινωνικής συμβίωσης, βουλευτής του Ποταμιού, του οποίου δεν αποκάλυψε το όνομα του, πλησίασε τον γιό του, που είναι βουλευτής και του είπε ότι ήταν ευκαιρία να ρίξουν την κυβέρνηση μιας και οι ΑΝ.ΕΛ δεν θα στήριζαν το νομοσχέδιο.

«Δύο ημέρες πριν περάσει το σύμφωνο συμβίωσης ήρθε στη βουλή ένας Βουλευτής, πλησίασε τον γιο μου που είναι βουλευτής και του λέει θέλω να σας πω, ήμουν εγώ δύο μέτρα πιο πίσω, θέλω να σας πω ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Ο καμένος δεν ψηφίζει τα έχουμε βρει με το ΠΑΣΟΚ, αν συμφωνήσει και ο πρόεδρος… αν δεν ψήφιζα και εγώ η κυβέρνηση δεν θα είχε δεδηλωμένη. ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ και Οικουμενική να γίνει δεν θα μπουν. Έχουν πρωτοφανή έχθρα στον ΣΥΡΙΖΑ», αποκάλυψε ο Βασίλης Λεβέντης.

Τα όσα είπε ο κ. Λεβέντης προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη που σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τις αναφορές του προέδρου της Ένωσης ΚεντρώωνQ «Όταν ήταν εκτός βουλής ειδικευόταν στις κατάρες, τώρα εξασκείται στα ψεύδη. Είναι και αυτό μία πρόοδος»,

Στο θέμα παρενέβη και η εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία χαρακτήρισε άκρως σοβαρή την αποκάλυψη του Βασίλη Λεβέντη που δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου και του ζήτησε να πει το όνομα του βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που προέβη σε αυτή την κίνηση.

«Η αποκάλυψη αυτή εκθέτει σαφέστατα τόσο το σκοτεινό Ποτάμι όσο και το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται ακόμη κάτω από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου, καθώς δείχνει ότι απεργάζονται στο παρασκήνιο σχέδια ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης. Οι προθέσεις και οι στόχοι των δύο κομμάτων είναι άλλωστε εμφανείς. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες», τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ-1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος