Ενώπιον της ανακρίτριας οι 3 κατηγορούμενοι για κακοποίηση της 12χρονης – Τι ισχυρίζονται

Array

Απολογούνται αυτή την ώρα οι τρεις συλληφθέντες, που κατηγορούνται ότι πλήρωσαν για να συνευρεθούν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το 12χρονο κορίτσι.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άννα Βλαχοπαναγιώτη, πρώτος απολογείται ο 33χρονος που συνελήφθη πρώτος το απόγευμα της Παρασκευής ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες κι αποδέχεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού με το παιδί. Τη συνάντησε δυο φορές, της έδωσε κάποια χρήματα, αλλά υποστηρίζει ότι δεν συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, χθες βρέθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας η μητέρα του και ο ειδικός ψυχίατρος που τον εξέτασε μέσα στο σαββατοκύριακο στη ΓΑΔΑ το πόρισμα του οποίου θα υποβάλλει κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο συνήγορός του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το συμπέρασμα του ψυχιάτρου είναι ότι πάσχει από σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα.

 Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου από το οποίο απομακρύνθηκε μετά την σύλληψή του, και έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο. Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών. Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους.
Οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και μετά την σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Σχετικό Άρθρο: Κολωνός: Στην Ευελπίδων οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος