Κολωνός: Αντιδράσεις για την πρόταση απαλλαγής του Μίχου – Συγκέντρωση στα Σεπόλια και επεισόδια κοντά στο μαγαζί του κατηγορούμενου

Οργή έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως, στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, για αθώωση του Ηλία Μίχου για το έγκλημα του βιασμού και της μαστροπείας.

Στον απόηχο αυτής της πρότασης οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μετρό Σεπόλια στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (13/3) από συλλογικότητες και οργανώσεις.

Γύρω στις 20:20 στη συμβολή της οδού Ξανθίππης και Δράμας σημειώθηκαν επεισόδια όταν ομάδα συμμετεχόντων στην πορεία πέταξαν αντικείμενα σε διμοιρία των ΜΑΤ και έσπασαν τη τζαμαρία σε ένα σουβλατζίδικο παρακείμενο στο μαγαζί του Μίχου.

Η πορεία συνεχίζεται στην οδό Ελλησπόντου με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων.

Η εισαγγελική λειτουργός στην εισήγηση της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ζήτησε την αθώωση λόγω αμφιβολιών του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής, για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων και για την εμπορία ανθρώπων.

Ταυτόχρονα την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, όπως ακριβώς κατηγορείται, πρότεινε η εισαγγελέας θεωρώντας την υπεύθυνη για τη μαστροπεία της κόρης της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος