Κολωνός – Ανακοίνωση δικηγόρων 12χρονης: Το κορίτσι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα

Επίθεση μέσα στο σπίτι της θείας της όπου διαμένει δέχθηκε η 12χρονη, θύμα μαστροπείας στον Κολωνό, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της οικογένειας. Αναφέρουν ότι ο άγνωστος δράστης την απείλησε με μαχαίρι.

«Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει» καταγγέλλουν οι δικηγόροι του κοριτσιού οι οποίοι συνεχίζουν ως εξής:

«Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα “μη μιλάς” κι εξαφανίστηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών.

Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν. Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν. Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι πληρεξούσιες δικηγόροι: Ασπασία Ταραχοπούλου και Αντωνία Λεγάκη.

Δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα ανακοίνωση για το θέμα έβγαλε και η μητέρα της 12χρονης η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δεν πρόκειται για το πρώτο περιστατικό σε βάρος της κόρης της.

Κολωνός – Ανακοίνωση δικηγόρων 12χρονης: Το κορίτσι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη – Ντίνα Τσουκαλά – Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος