Κοινωνικό κομμωτήριο προσφέρει υπηρεσίες σε αστέγους (video)

Για την πρωτοποριακή δομή του Κοινωνικού Κομμωτηρίου, που προσφέρει δωρεάν κούρεμα και ξύρισμα σε άστεγους συμπολίτες μας, αλλά και σε οικογένειες που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες στην καθημερινότητά τους, μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, Μελίνα Δασκαλάκη.

Η δομή βρίσκεται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων δημιουργήθηκε με την ευγενική χορηγία του Κλάδου Επαγγελματκών Προϊόντων της L’Οréal Hellas (L’Οréal Professional Products) και ανταγωνίζεται, σύμφωνα με τους υπεύθυνούς του, τόσο σε αισθητική όσο και σε εξοπλισμό, ένα σύγχρονο κομμωτήριο.

Πρόκειτα για την πρώτη δομή του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που θα λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές κομμωτές σε συνεργασία με τον Αναστάσιο Σταυρόπουλο, γνωστό ως Anber, έναν επαγγελματία κομμωτή, που έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο σε ανθρώπους που χρειάζονται φροντίδα και υποστήριξη. Ο ίδιος ήταν και ο εμπνευστής της ιδέας του Κοινωνικού Κομμωτηρίου.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε για τη δομή και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης.

Ρεπορτάζ: Μαίρη Σκανδάλη 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος