Κλοπή στο σπίτι Ανθυπαστυνόμου της Δίωξης Εκβιαστών: Μέλη της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone» εκτιμάται ότι είναι οι δράστες

Array

Μέλη της γεωργιανής μαφίας, γνωστή ως «Vor V Zakone», εκτιμάται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι είναι οι δύο δράστες της κλοπής που σημειώθηκε πριν από τρεις ημέρες, στις 13 Ιανουαρίου, στο σπίτι Ανθυπαστυνόμου της Δίωξης Εκβιαστών, στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 37χρονος και ο 35χρονος, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από συναδέλφους του Ανθυπαστυνόμου του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έφεραν χαρακτηριστικά τατουάζ, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν όλα τα μέλη του εγκληματικού κόσμου, έναν «κλέφτη του νόμου».

Και οι δύο, οι οποίοι επιτέθηκαν σε βάρος των αστυνομικών για να αποφύγουν τη σύλληψη, πήραν τον δρόμο για τις φυλακές καθώς κρίθηκαν προφυλακιστέοι , με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν να αφορούν τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, βία κατά υπαλλήλων, παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος