Καβάλα: Εντοπίστηκε η… κλεμμένη σορός σε άλλο τάφο

Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου Δράμας εντοπίστηκε τελικά η σορός του νεκρού, που “εκλάπη” από το Νεκροταφείο της Ελευθερούπολης Καβάλας, όπως καταγγέλλει η σύζυγος του θανόντος. Από χθες το απόγευμα, ειδοποιήθηκαν εισαγγελέας και Αστυνομία, προκειμένου να ανοιχτεί ο τάφος για να διαπιστωθεί αν είναι όντως θαμμένος εκεί ο 76χρονος.

Ο 76χρονος είχε ταφεί την Μ. Τετάρτη. Χθες, η σύζυγός του εντόπισε αλλοιώσεις στον τάφο, ζήτησε εκταφή και διαπίστωσε- όπως η ίδια καταγγέλλει- ότι από το φέρετρο λείπει ο νεκρός. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε η εικασία, πως η σορός εκλάπη για να ταφεί σε άλλη περιοχή καθώς δεν ήταν η καταγωγή του νεκρού από την Ελευθερούπολη αλλά της συζύγου του.

Υπήρχε κόντρα μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών

Η αστυνομία -σύμφωνα με πληροφορίες- αποδίδει την υπόθεση σε οικογενειακή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο οικογενειών, που είχε δημιουργήσει όσο ήταν στη ζωή ο 76χρονος άνδρας. Η κόντρα αυτή φαίνεται να “φούντωσε” με τον θάνατο του ηλικιωμένου, όπου αντικείμενο διαμάχης έγινε ο τόπος ταφής του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιος του θανόντος από τον πρώτο γάμο κατοικεί στη Δράμα. Η σύζυγός του αποφάσισε να ταφεί στην Ελευθερούπολη, όπου και διέμενε με τον 76χρονος.

Αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση για την ταυτοποίηση του πτώματος στον Άγιο Αθανασίο Δράμας. 

Ρεπορτάζ: Ρένα Πανταζόγλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος