Κλειστά Δημοτικά και Νηπιαγωγεία λόγω καύσωνα αύριο Πέμπτη

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες, σε συνθήκες καύσωνα, που θα επικρατήσουν αύριο, Πέμπτη 24 Ιουνίου, σε όλη τη χώρα, αναγκάζουν Δήμους να προχωρήσουν στο κλείσιμο σχολείων νωρίτερα, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα εξαιτίας και των μέτρων για τον περιορισμό της covid-19.

Έτσι μέχρι τώρα, ο δήμος Λάρισας ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργήσουν οι απογευματινές βάρδιες σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης σήμερα Τετάρτη, ενώ αύριο Πέμπτη θα είναι κλειστά όλη την ημέρα.

Στο Δήμο Ελασσόνας όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία θα κλείσουν αύριο στις 11 το πρωί και στο Δήμο Φαρσάλων στις 12 το μεσημέρι.

Στα Τρίκαλα ο δήμος Τρικκαίων ανακοίνωσε ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα κλείσουν στις 11 το πρωί, αλλά θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, οπότε οι εργαζόμενοι γονείς δεν θα χρειαστεί να αναζητήσουν λύση για τα παιδιά τους.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους Σερρών, Σιντικής και Αμφίπολης.

Δεν θα λειτουργήσουν και τα δημοτικά σχολεία στο Δήμο Ναυπλιέων, λόγω καύσωνα. Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αποφάσισε: «Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων για την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις των μαθητριών και των μαθητών για την επιλογή του μουσικού σχολείου θα γίνουν κανονικά».

Με απόφαση του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, δεν θα διεξαχθούν τα μαθήματα, σε όλα τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Πειραιά, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, που θα επικρατήσουν στην πόλη, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος