KKE: Επικοινωνία του Θ. Παφίλη με τον Χ. Στυλιανίδη για τις συνέπειες της κακοκαιρίας

Το ζήτημα των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία ήταν στο επίκεντρο της επικοινωνία του Θ. Παφίλη, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη.

Όπως αναφέρει το ΚΚΕ στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επικοινώνησε προ ολίγου με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, για τη σειρά προβλημάτων που εκδηλώνονται σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στην Αττική, για τα οποία χρειάζεται άμεση κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού.

Συγκεκριμένα, ο Θ. Παφίλης αναφέρθηκε στην πολύ άσχημη κατάσταση στην Αττική, με την υψηλή στάθμη υδάτων σε σημαντικούς δρόμους (Ιερά Οδό, Τρεις Γέφυρες, Λιοσίων, βιομηχανική ζώνη Κορωπίου, συμβολή Μαρκοπούλου και Λαυρίου), με τα πλημμυρισμένα σχολεία (Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Ιωνία και αλλού), όπου προκύπτουν σοβαρά προβλήματα για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών, αλλά και σε άλλες υποδομές.

Ο Θ. Παφίλης αναφέρθηκε, ακόμα, στη σοβαρή κατάσταση που δημιουργείται στους δρόμους και τις περιοχές γύρω από τον άξονα του Κηφισού, όπου απαιτείται να ληφθούν κατ’ επειγόντως όλα τα αναγκαία μέτρα, ενόψει και της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ώρες.

Ο υπουργός ενημέρωσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ για τις έως τώρα ενέργειες του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος