«Κιβωτός του Κόσμου»: Καταγγελία 15χρονου τρόφιμου για ξυλοδαρμό από 2 αγνώστους

15χρονος τρόφιμος της «Κιβωτού του κόσμου» καταγγέλλει ανελέητο ξυλοδαρμό από δύο αγνώστους

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία για ξυλοδαρμό ενός 15χρονου τρόφιμου της «Κιβωτού του Κόσμου» από άγνωστους το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου.


Ήταν δέκα και μισή βράδυ της Πέμπτης, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, δύο άτομα προσέγγισαν τον δεκαπεντάχρονο στον Κολωνό, ο οποίος επέστρεφε στη δομή εκείνη την ώρα. Οι δύο άγνωστοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Το παιδί έπεσε στο έδαφος, στη συνέχεια το έσυραν για περίπου 5 μέτρα μέχρι ένα πεζοδρόμιο και εκεί, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, τον ρώτησαν εάν είναι «με την πλευρά της Κιβωτού του πατέρα Αντώνιου».

Το θύμα δεν απάντησε και τότε εκείνοι τον κλώτσησαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο 15χρονος έχει δώσει ήδη κατάθεση στην Ασφάλεια που διενεργεί έρευνα. Έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα παραληφθεί από το Τμήμα Ασφάλειας Κολωνού που διενεργεί την έρευνα για να απαντηθεί εάν αυτός ο ξυλοδαρμός που μοιάζει να ήταν ενέδρα στον δεκαπεντάχρονο, συνδέεται με τις εξελίξεις που αφορούν στις καταγγελίες που διερευνώνται ποινικά περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος