Κίσσαμος Χανίων: Κρίσιμη η κατάσταση της 2χρονης που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα της – Τα πρώτα του λόγια

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 2 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κίσσαμο Χανίων. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο πατέρας του παιδιού, κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητο, δεν είδε το κοριτσάκι και το παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι φέρει βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Νωρίτερα, έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της κατάσταση της υγείας του, η διακομιδή του, από τα Χανιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 48χρονος επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, όταν παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Ο ίδιος, όπως και η μητέρα του παιδιού, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει.

Όμως τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν:

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα».

Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος