Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές για να μπει τέλος στον κατήφορο της χώρας – Ολ. Γεροβασίλη: Να δώσετε εξηγήσεις για την παρέα της μίζας

Εκλογές, για να μπει – όπως λέει – ένα τέλος στον κατήφορο της χώρας, ζητά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανικανότητα και ιδεοληψίες.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Εθνικός Κήρυκας”, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται στην πρόταση νόμου της ΝΔ για την ψήφο των ομογενών και εκφράζει την ελπίδα να την στηρίξει η κυβέρνηση, ενώ τάσσεται υπέρ μιας ριζικής αναθεώρησης του Συντάγματος.

Δεν αντέχει η χώρα άλλες εκλογές, να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να προκύψει από αυτήν τη Βουλή, κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Είναι αστείο μετά από οκτώ μήνες να έχουμε πάλι εκλογές καθώς διακυβεύονται πάρα πολλά», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή στο MEGA.

Να δώσει εξηγήσεις για την παρέα της μίζας και της φοροδιαφυγής που λεηλάτησε τον ελληνικό λαό αντί να υπονομεύει και να δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό, κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Πηγή: Α’Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος