«Την 1η Μαΐου η ΝΔ θα είναι ένα άλλο κόμμα έτοιμο να κυβερνήσει», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει πως παρότι μένει πολύ λίγος χρόνος μέχρι την 10η Ιανουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών, θα κάνει προσπάθεια να πείσει το εκλογικό σώμα ότι μπορεί να υλοποιήσει την εντολή για αλλαγή σελίδας και ανανέωσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Να τους πείσω ότι μαζί με τον Άδωνι αλλά και τους πολίτες που επέλεξαν τον Απόστολο και τον Βαγγέλη μπορούμε να κάνουμε ξανά τη ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και σύντομα κυβέρνηση», επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης, στέλνοντας μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα αλλά και προοπτική νίκης.
Σχετικά με το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της εσωκομματικής διαίρεσης Καραμανλικών-Μητσοτακικών, λέει ότι «δεν μπορούμε να μιλάμε το 2016 με όρους 1990», ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συναινέσει για οικουμενική κυβέρνηση, αλλά με -όπως τονίζει- «αξιόπιστο πρωθυπουργό», ενώ ξεκαθαρίζει ότι με τον Αλέξη Τσίπρα δεν θα συναινέσει ποτέ.
Επίσης με δήλωσή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλλει, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, τη σύσταση Εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής της Βουλής «η οποία θα διερευνήσει την τεράστια ζημιά που προκάλεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο τραπεζικό σύστημα και το Δημόσιο με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος