Ζευγάρι διαρρηκτών έκλεψε τουριστικό λεωφορείο

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχτηκαν στην Κέρκυρα. Ένα ζευγάρι, με ιστορικό σε διαρρήξεις αυτοκινήτων και σπιτιών, έκλεψε χθες ένα τουριστικό λεωφορείο και ακολουθώντας μία τρελή πορεία, για περίπου 30 χιλιόμετρα, προκάλεσε πολλές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και πινακίδες δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας του ζευγαριού φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομική Διεύθυνση.

Το τουριστικό λεωφορείο, εντοπίστηκε μετά από την καταγγελία του ιδιοκτήτη του για την κλοπή του, με αρκετές υλικές ζημιές, σταθμευμένο κοντά στη περιοχή Κοντόκαλι, στη Μέση Κέρκυρα.

Το νεαρό ζευγάρι συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για σωρεία κατηγοριών, μεταξύ αυτών, την κλοπή, τη διάρρηξη, την πρόκληση υλικών ζημιών και πολλά άλλα αδικήματα.

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος