Υπόθεση Παντελίδη: «Δεν οδηγούσε ο Παντελής» επιμένει η οικογένεια — Τι κατέθεσε η μητέρα της Αρναούτη

Άρχισε σήμερα (20.01.2022) στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η συζήτηση των αγωγών αποζημίωσης, που διεκδικούν οι εμπλεκόμενες στην υπόθεση πλευρές για το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου του 2016. Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στο δικαστήριο από την πλευρά της οικογένειας του Π. Παντελίδη, κατέθεσε ως μάρτυρας ο ιατροδικαστής πραγματογνώμονας Αναστάσιος Θεοδωρίδης, ο οποίος επέμεινε πως δεν οδηγούσε ο εκλιπών το πολυτελές τζιπ, αλλά η Ευφροσύνη Κυριάκου. Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, της κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά και αξιώνει ως αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία ύψους 1.164.000 ευρώ. “Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης” κατέθεσε η μάρτυρας.

Αν και επισημάνθηκε στον ιατροδικαστή Αναστάσιο Θεοδωρίδη, πως σύμφωνα με το πόρισμα της Εισαγγελίας, οδηγός του οχήματος ήταν ο εκλιπών, ο μάρτυρας υποστήριξε πως, αν η γυναίκα βρισκόταν πράγματι στη θέση του συνοδηγού, θα έπρεπε είτε να έχει πεθάνει είτε να φέρει βαρύτατα τραύματα, όπως η έτερη συνεπιβάτης που καθόταν πίσω.

Από την πλευρά της κ. Κυριάκου στο δικαστήριο κατέθεσε ο πατέρας της, ο οποίος τόνισε πως δεν βρισκόταν η κόρη του στο τιμόνι του αυτοκινήτου και πως τη μοιραία στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης εκείνη κοιτούσε το κινητό της.

«Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή», ανέφερε. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η κόρη του δεν αντιλήφθηκε να είναι μεθυσμένος ο τραγουδιστής και γι’ αυτό μπήκε στο αυτοκίνητο. «Το βράδυ ήρθαν από το ανακριτικό και την ξύπνησαν να της πουν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι οδηγούσε και ευθυνόταν για το θάνατο του Παντελίδη. Κατέρρευσε ψυχολογικά όταν το άκουσε», είπε ο μάρτυρας.

Στο δικαστήριο κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη η οποία αναφέρθηκε σε όσα προηγήθηκαν του τροχαίου όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της και τις 144 ημέρες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου».

Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης” κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη. “Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος