Υπόθεση 10χρονης: Σε εξέλιξη έρευνες για διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας (video)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης με την απαγωγή της 10χρονης από την 33χρονη στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κρύβεται πίσω από την απαγωγή διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Οι αρχές έχουν εστιάσει στην κατάθεση της μικρής για τις ώρες που κρατείτο από την 33χρονη και τα όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα της.

Οι αρχές -τόσο από την κατάθεση της ανήλικης όσο και από το κινητό και τον υπολογιστή της 33χρονης- έχουν καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν σημαντικά στοιχεία, και έχουν καταθέσει αίτημα στις γερμανικές αρχές και ειδικότερα στης Ρηνανίας-Βεστφαλίας για συνεργασία, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα για διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Αυτό που αναζητούν είναι αν η 33χρονη έχει στείλει υλικό από την ανήλικη στο κύκλωμα αυτό.

Επίσης τους κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τα χρηματικά ποσά που είχε πάνω της η 33χρονη την ώρα της σύλληψής της και για τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους.
Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που απασχολεί τις αρχές είναι το γεγονός ότι η 33χρονη όχι μόνο κατέστρεψε το κινητό της και τον υπολογιστή της αλλά τα έβαλε και σε νερό προκειμένου να καταστραφούν οι σκληροί δίσκοι και να μην μπορέσουν να “μιλήσουν” για τις κινήσεις της.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν και νέα κατάθεση από την 33χρονη η οποία παραμένει προφυλακισμένη και διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος