Υποψίες και έρευνες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Την ύπαρξη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας μελετούν πλέον οι αρχές ως σοβαρό ενδεχόμενο στην υπόθεση της απαγωγής του 10χρονου κοριτσιού στις 11 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η 10χρονη στην κατάθεσή της μίλησε καθαρά για τρίτο πρόσωπο, έναν αφρικανικής καταγωγής άνδρα, τον οποίο αναγνώρισε η μικρή ότι έκανε βιντεοκλήση με την 33χρονη κατηγορούμενη.

Η περιγραφή της μαθήτριας δεν συνάδει σε αρκετά σημεία με όσα ισχυρίστηκε η 33χρονη, η οποία υποστηρίζει πως ουδέποτε έγινε βιντεοκλήση με κανένα και ότι οι εικόνες είναι παρενέργεια του ηρεμιστικού που της έδωσε.

Στο μεταξύ, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης μετά τους ισχυρισμούς της ότι όσο ήταν παντρεμένοι την εξέδιδε, έδωσε εντολή στο δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση με σκοπό να προστατέψει την ανήλικη κόρη του της οποίας έχει αναλάβει την επιμέλεια.

Όπως τόνισε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης: “Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω και σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της. Πιστεύω πως πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο”.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης δήλωσε πως αν αποκαλυφθεί ότι διακινήθηκαν φωτογραφίες της ανήλικης ή υπάρχει κύκλωμα πορνογραφίας, το οποίο το αποκλείει προς το παρόν, θα πάψει να είναι συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος