Υπέρ Μαρινάκη οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ και οι συνδικαλιστικές ενώσεις

Υπέρ της μεταβίβασης του ΔΟΛ   στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη τάχθηκαν  με παρεμβάσεις τους στο τμήμα Εκούσιας Διαδικασίας του Πρωτοδικείου οι συνδικαλιστικές ενώσεις ΕΣΗΕΑ ΕΣΠΙΤ και ΕΤΙΤΑ καθώς και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού.

Συζητήθηκε η αίτηση επικύρωσης μεταβίβασης του ΔΟΛ με βάση το αποτέλεσμα του πλειστηριασμού που διεξήχθη πρόσφατα.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών Ενώσεων και των εργαζομένων «Οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους».

Αυτοτελή παρέμβαση άσκησε παράλληλα και η εταιρεία DIMERA συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη που αντιτίθεται στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς αμφισβητεί την διαδικασία.

Η εταιρία που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση του ΔΟΛ ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου να εκδοθεί το ταχύτερο η απόφαση του δικαστηρίου καθώς, όπως επεσήμανε «υπάρχει μεγάλη δυσχέρεια για την καταβολή μισθών των εργαζομένων στον ΔΟΛ και είναι αναγκαίο να ολοκληρωθούν σύντομα οι διαδικασίες και ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων». Το δικαστήριο θα εκδώσει την απόφαση του το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος