“Ξεσκονίζουν” τα βίντεο της επίθεσης με βιτριόλι (video)

Σε τρεις βασικούς ύποπτους για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα φαίνεται να έχει καταλήξει η αστυνομία και προσπαθεί να δέσει την υπόθεση, εξετάζοντας και τα άλλοθι που έχουν παρουσιάσει αλλά και τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Στοιχεία στα οποία εστιάζουν οι αρχές 

-Τρια βίντεο με την υπ’ αριθμόν 1 ύποπτη (εξήγηση: οι αστυνομικοί από ολόκληρο το υλικό που έχουν από κάμερες ασφαλείας έχουν ξεχωρίσει τουλάχιστον 3 βίντεο από το σημείο που μίσθωσε το ταξί και από εκεί που έκανε την επίθεση η δράστις, τα οποία έχουν επεξεργαστεί στα εργαστήρια έτσι ώστε να είναι ευδιάκριτα)

-Αποτελέσματα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι τώρα αρχίζει η ανάλυση. Τι σημαίνει; Ότι οι αστυνομικοί θα κοιτάξουν τα τηλέφωνα που ήταν ενεργοποιημένα τη συγκεκριμένη στιγμή στο συγκεκριμένο σημείο κλείνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον κύκλο υπόπτων. Αυτή είναι και μια διαδικασία που απαιτεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να γίνουν οι ταυτοποιήσεις. Ένα ακόμα σενάριο να χρησιμοποίησε καρτοτηλέφωνο.

-Τηλεφωνική επικοινωνία της δράστιδος με την εταιρεία ταξί για να κάνει την μίσθωση.

– Μαρτυρία οδηγού ταξί: «Φορούσε σκούφο, μαύρη μάσκα γυαλιά ηλίου και ήταν ξανθιά. Καθόταν πίσω από το κάθισμα του οδηγού».

-Φυσικά εξετάζονται και τα άλλοθι που έχουν παρουσιάσει και τα 3 άτομα που είναι βασικοί ύποπτοι, τρεις γυναίκες δηλαδή από το ευρύτερο περιβάλλον της 34χρονης.

-Κλείνοντας, όσον αφορά την υγεία της, οι γιατροί δεν την επιτρέπουν να κοιταχτεί ακόμα στον καθρέφτη, της μιλάνε και την προετοιμάζουν για την κατάσταση της, στο πλευρό της βρίσκεται και η μητέρα της.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Πηγή: ΕΡΤ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ