Ξεκίνησε το “Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας” (video)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τόνισε πως η ανακύκλωση στις ένοπλες δυνάμεις είναι ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης πολιτικής η οποία θα συνδέει το περιβάλλον με την ανάπτυξη της οικονομικής ζωής. Ήδη το Υπουργείο έχει εκδώσει την “πράσινη Βίβλο” και την “περιβαλλοντική πολιτική του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας” που περιλαμβάνουν τις κυριότερες δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση ενέργειας και την ενσωμάτωση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης στις δραστηριότητες των ενόπλων δυνάμεων.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα,  Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος τόνισε τους ισχυρούς δεσμούς της Ελλάδας με τις ΗΠΑ σε πολλούς τομείς όπως για παράδειγμα οι τομείς του εμπορίου και των επενδύσεων.

Ο σημερινός εορτασμός σηματοδοτεί μία ακόμη επιτυχία, είπε ο Αμερικανός πρέσβης  υπογραμμίζοντας τη δύναμη των ελληνό – αμερικανικών σχέσεων, σε πολλαπλά μέτωπα στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας, στις σχέσεις μεταξύ των λαών μας αλλά και στον τομέα του εμπορίου και των επενδύσεων.

Ρεπορτάζ : Ρεγγίνα Σαβούρδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος