Με τα ζητήματα της ενότητας και της διατήρησης ή μη των κοινοβουλευτικών ομάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ να ξεχωρίζουν, ολοκληρώθηκε η δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων που διεκδικούν την ηγεσία της κεντροαριστεράς.
Η τηλεμαχία ξεκίνησε με την απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και συνεχίστηκε σε ήρεμους τόνους, χωρίς να λείπουν οι αιχμές, αλλά και οι αναφορές σε μετεκλογικές συνεργασίες.
Η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε την ανάγκη να τεθεί τέρμα στις συντηρητικές πολιτικές, ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι θέλει να κλέψει τον κόσμο της κεντροαριστεράς, ενώ ο Γιώργος Καμίνης είπε ότι ο νέος φορέας θα διεκδικήσει την δεύτερη θέση στις εκλογές.
Ωστόσο, το νέο θέμα που προκύπτει είναι αυτό της προσέλευσης του κόσμου στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου, με τον πήχη πλέον να πέφτει αρκετά χαμηλά από τους ίδιους τους υποψηφίους.
Πηγή: Α’Πρόγραμμα, ΕΡΤ1
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος