ertnews.gr

Την Παρασκευή η καταβολή διπλών συντάξεων σε πυρόπληκτους συνταξιούχους

06/09 13:47
Την Παρασκευή η καταβολή διπλών συντάξεων σε πυρόπληκτους συνταξιούχους

(EUROKINISSI)

Την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ, ΕΤΕΑΕΠ, ΜΤΠΥ) νέα καταβολή 293 διπλών συντάξεων, κύριων επικουρικών και μερισμάτων, ύψους 452.298,32 € σε δικαιούχους συνταξιούχους, βάσει αιτήσεων, στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική στις 23 Ιουλίου 2018.

Η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων και καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ίσης με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο (2) μηνιαίων συντάξεων, συνεχίζεται, όπως και η υποβολή αιτήσεων για τις λοιπές κατηγορίες των δικαιούχων (συνταξιούχοι που έχουν δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνται, κατά την έννοια της φορολογίας εισοδήματος, σε κατοικία στις πληγείσες περιοχές ή υπέστησαν βαρύ τραυματισμό λόγω των καταστροφών).

  1. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Κυβέρνησης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά
  2. Επίσης  δινεται η δινατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης μέσω της ιστοσελίδας του ΕΦΚΑ  παρέχεται ενημέρωση κατά απόλυτη προτεραιότητα από το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΦΚΑ (1555) στους πυρόπληκτους3.Τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ σε πληγείσες ή όμορες περιοχές:

    Ε’ Τοπικό Υποκ/μα Μισθωτών Αττικής – Ανατολική, Λεωφ. Μαραθώνος 26ο χλμ ΡΑΦΗΝΑ

    • ΣΤ’ Τοπικό Υποκ/μα Μισθωτών Αττικής – Ανατολική, Αγ. Δημητρίου 4 ΣΠΑΤΑ
    • Β’ Τοπικό Υποκ/μα Μισθωτών Αττικής – Δυτική, ΠΕΟΑΚ & Μινώας ΜΕΓΑΡΑ
    • Α’ Τοπικό Υποκ/μα Μισθωτών Αττικής – Βόρειος Τομέας, Μεσογείων 518 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    • Περ/κή Δ/νση Μη Μισθωτών Αττικής – Ανατολική, Μεσογείων 332 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    • Β΄ Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών Αττικής Δυτική, ΜΕΓΑΡΑ

    Μεθουρίδων 3 ΜΕΓΑΡΑ

    Πηγή ΑΠΕ -ΜΠΕ

     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version