Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια η 16χρονη φίλη της κοπέλας που κατηγορεί για βιασμό τον Σεμέδο

Στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης κοπέλας από το Ρούμπεν Σεμέδο και ακόμη έναν 40χρονο άνδρα, κατέθεσε η 16χρονη φίλη του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι η 17χρονη, η οποία είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ -όπως άλλωστε παραδέχεται και η ίδια- όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε».

Όπως φέρεται να της είπε η καταγγέλλουσα «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Η 16χρονη κοπέλα, φέρεται να κατέθεσε ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις» προσθέτοντας πως «δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Όπως φέρεται να καταθέτει η 16χρονη, η καταγγέλλουσα υπέβαλε την μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της, προσθέτοντας ότι «εάν πίστευε ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζε να βγει την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα της είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».

Ο πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο ενώπιον της ανακρίτριας θα αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ισχυριζόμενος ότι τον κατηγορούν για να αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την απολογία του ποδοσφαιριστή, θα καταθέσουν στην ανακρίτρια μάρτυρες που έχει προτείνει ο ίδιος.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος