Θύελλες, βροχές & καταιγίδες την Καθαρά Δευτέρα

Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή 14/03, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ την Καθαρά Δευτέρα πέραν του άστατου καιρού θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι δυτικών διευθύνσεων, δημιουργώντας προβλήματα σε στεριά και θάλασσα.

Το Σάββατο 13/03 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και ισχυρούς δυτικούς ανέμους στα νοτιότερα πελάγη.

Την Κυριακή 14/03 ο καιρός θα καταστεί άστατος με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως σε Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα και μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που στο Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Την Καθαρά Δευτέρα 15/03 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο της χώρας με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Παράλληλα, θα επικρατήσουν πολύ ενισχυμένοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις που από τις μεσημεριανές ώρες θα φτάνουν κατά τόπους τα 8-9 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος