Ανοικτά είναι σήμερα τα super market και τα καταστήματα για αγορές με παράδοση-παραλαβή των προϊόντων εκτός καταστήματος. Η εικόνα της αγοράς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τελευταία Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα, δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλιές καλές ημέρες των εορτών. Η κίνηση το πρωί ήταν υποτονική, ενώ αυξήθηκε λίγο τις μεσημβρινές ώρες.
Αντίθετα, την τιμητική τους είχαν τα βιβλιοπωλεία, τα οποία φαίνεται ότι προσέλκυσαν το αγοραστικό ενδιαφέρον. Γνωστές αλυσίδες υποδέχτηκαν τους πελάτες τους μέσα στο κατάστημα, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.
Οι πελάτες μπορούσαν να αγοράσουν ωστόσο μόνο βιβλία και όχι γραφική ύλη, ενώ οι ιδιοκτήτες πολλών συνοικιακών βιβλιοπωλείων επέλεξαν να μην ανοίξουν σήμερα.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΤΑ ΤΣΙΟΠΡΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος